天氣乍暖還寒,準備踏入 4 月春天,除左D衫要換季外指甲款式都需要換季!

今次小編會推薦幾款今年春季最流行的Gel甲款式,之後再推介幾間價錢貼地的美甲店,即刻換番個春季Look擺上FB IG呃Like!

 

簡單波點款 ─ 少女心爆發

 

波點基本上係長青款式,咩年紀的女仔都好容易俾波點迷倒!

大家點都會有一樣item係波點款,可能係袋,衫或者手機殼,今年春天就輪到指甲有波點啦!

 

低調暗藏Detail款 ─ 優雅細節美

 

Tiffany Blue啱晒春天稍暖的氣溫,唔想咁單調淨係用一隻色可以係其中一隻手指甲度畫上Detail的花紋,同純色的指甲襯埋一齊特別突出!

 

簡約款 ─ 簡單就是美

 

簡簡單單咁顯示番指甲的原色再加少少點綴已經好靚,而且簡單的線條特別襯春天淺色系的衫!

 

糖果色系款 ─ 甜甜的少女風

 

冬天都係流行線條,Pattern款為主,嚟到春天指甲的款色可以嚟個大改造啦! 指甲可以做番個糖果色,甜甜的少女風襯番繁花盛放的春天!

想做呢D咁靚的Gel甲又唔想俾太貴? 記得係 BloomMe 入面預約就特別抵!第一次經 BloomMe 預約記得入番個code BC100可以即減 $100 ! 俾少少錢就做到靚靚指甲! 今次小編就精選左 3 間貼地美甲店俾小資女們慳錢做靚甲! 用左 BloomMe 個 code 再加埋每日的 Discount 幾十蚊至百幾蚊就有交易!

 

 

Princess Nail Pro

 

位於中環,雖然係小店但美甲師好Nice,而且好多花款只要俾到圖都做到,推介呀!

BloomMe推介療程: LED可卸式樹脂甲 (手甲) $298

 

B Nails

位於尖沙咀CKE重慶站,精於各種美甲服務,美甲師亦都非常專業,係油尖旺區番工的Sis可以幫襯下啊!

BloomMe推介療程:  可卸式樹脂甲修甲 $238

 

 

Fantasy Nail

 

店舖位於銅鑼灣鬧市, 雖然身處鬧市但環境舒適,而且美甲師好親切,又好樂意俾意見客人, 而且選用美國同日本產品,份外安心!

BloomMe推介療程: 可卸式樹脂甲組合 (包修甲) $250

 

Sis們齊齊用至抵價錢做靚手甲迎接春天啦!!!

 

你可能感興趣:

夏日清爽感 UP ! 必看 5 款簡約美甲!

無濕一身輕 踢走濕氣3大法

仲未有BloomMe? 立刻下載

天氣乍暖還寒,準備踏入 4 月春天,除左D衫要換季外指甲款式都需要換季!

今次小編會推薦幾款今年春季最流行的Gel甲款式,之後再推介幾間價錢貼地的美甲店,即刻換番個春季Look擺上FB IG呃Like!